Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Salat med bagt hokkaido

salat med bagt hokkaido, hokkaido, græskar, efterårssalat,

 

Både vind, vejr og solnedgange fortæller, at vi er nået langt ind i efteråret. På madfronten, som vi ofte kigger på, betyder det at bl.a.  hokkaidogræskar er i højsæson. For os er et hokkaido en fantastisk grøntsag, fordi den kan bruges i så mange retter. Forleden er den blevet til en lækker salat med bagt hokkaido.

 

Ingredienser
1 hokkaidogræskar
8 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
Salt
Peber

1 bk blandet salat
2 spsk græskarkerner

Fremgangsmåde

  1. Skyl hokkaidogræskaret godt og halver det. Skrab kerner ud og skær hokkaidogræskaret i store tern.
  2. Vend hokkaido-ternene med olivenolie og fordel dem på en bageplade.
  3. Fjern skallen på hvidløgene og fordel dem på bagepladen. Krydr med salt og peber.
  4. Bag hokkaido-ternene ved 180 grader i 20 minutter.
  5. Skyl salat og bland med de færdigtilberedte hokkaido-tern og hvidløgsfed. Drys med græskarkerner.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *