Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Salat med bagt hokkaido

salat med bagt hokkaido, hokkaido, græskar, efterårssalat,

 

Både vind, vejr og solnedgange fortæller, at vi er nået langt ind i efteråret. På madfronten, som vi ofte kigger på, betyder det at bl.a.  hokkaidogræskar er i højsæson. For os er et hokkaido en fantastisk grøntsag, fordi den kan bruges i så mange retter. Forleden er den blevet til en lækker salat med bagt hokkaido.

 

Ingredienser
1 hokkaidogræskar
8 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
Salt
Peber

1 bk blandet salat
2 spsk græskarkerner

Fremgangsmåde

  1. Skyl hokkaidogræskaret godt og halver det. Skrab kerner ud og skær hokkaidogræskaret i store tern.
  2. Vend hokkaido-ternene med olivenolie og fordel dem på en bageplade.
  3. Fjern skallen på hvidløgene og fordel dem på bagepladen. Krydr med salt og peber.
  4. Bag hokkaido-ternene ved 180 grader i 20 minutter.
  5. Skyl salat og bland med de færdigtilberedte hokkaido-tern og hvidløgsfed. Drys med græskarkerner.

Relaterede indlæg

Jordbærsalat

Jordbærsalat

Jordbær er lig med sommer, og derfor er denne jordbærsalat med avocado perfekt til sommer-middagsbordet.

Bagels med fuldkornshvede

Bagels med fuldkornshvede

  Bagels er lækkert alternativ til en madpakkebolle. De kan varieres på uendelig mange måder. Her har vi lavet en forholdsvis simpel bagel med fuldkornshvedemel og forskellige toppings, som blå birkes, havregryn, solsikkekerner og græskarkerner. Andre typer af kerner er også lækkert –  eller lidt […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.