Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Ravioli med cremet champignonsauce

ravioli med cremet champignonsauce, ravioli med spinat og ricotta, ravioli, madblog

 

En af grundene til, at vi elsker pasta, er fordi man kan få det til at smage super godt, uden at det skal være alt for kompliceret. Det gælder bl.a. denne Ravioli med cremet champignonsauce, som er helt perfekt på en dejlig sommeraften.

 

Ingredienser (2 personer)
Pastadej
200 g hvedemel
2 store æg
evt. 1 spsk vand

Ricotta-spinat-fyld
75 g frisk spinat
2 fed hvidløg
150 g ricotta
1 spsk olie
Salt
Peber

Champignonsauce
200 g champignoner
1 fed hvidløg
2,5 dl madlavningsfløde
100 g parmasan
1 spsk olie
Salt
Peber

Fremgangsmåde

  1. Start med pastadejen. Ælt ælt og mel godt sammen. Hvis dejen ikke vil samle sig, så tilsæt en smule vand. Stil dejen til side.
  2. Herefter skal ricotta-spinat-fyldet laves. Skyl spinat, og skær det i grov stykker. Finthak hvidløgsfeddene. Varm olie på en pande og steg spinat samt hvidløg. Krydr med salt og peber. Stil spinaten til afkøling.
  3. Når spinaten er afkølet blandes den med ricotta.
  4. Del pastadejen i to dele, og rul begge dele meget tynd ud (man skal kunne se igennem) – evt. med en pastamaskine.
  5. Fordel små klatter spinat-ricotta-fyld på den ene del, og læg den anden del af den udrullede pastadej over. Form pastadejen omkring fyldet. Stik runde ravioli ud med en udstikker (vi har brugt en ravioliudstikker fra Søstrene Grene med en diameter på ca. 3 cm.). Pres kanterne på pastadejen sammen, så der ikke kan ryge fyld ud, når raviolien koges.
  6. Inden raviolien koges laves champignonsaucen. Skær champignonerne i mindre stykker, og steg dem af på en pande i lidt olie sammen med hvidløget. Tilsæt madlavningsfløde og parmasan. Lad saucen stå og simre lidt. Smag til sidst af med salt og peber.
  7. Raviolien koges i letsaltet vand i ca. 3 minutter.
  8. Server raviolien med en smule champignonsauce henover.

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *