Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Pasta med tomat og kylling

pasta med tomat og kylling, pasta, kylling, pastaret

 

Efteråret har gjort sit indtog i vores have, og det begynder at kunne ses. Heldigvis er der stadig massere af frugter, bær og grøntsager i haven. Især drivhuset har været lidt forsømt her på det sidste, så der er rigtig mange lækre tomater, der bare venter på at blive hapset. Det gjorde vi her til aften, en halvstor skålfuld forskellige cherrytomater blev til en skønherlig pasta med tomat og kylling.

 

pasta med tomat og kylling, pasta, kylling, pastaret

 

Ingredienser (3-4 personer)
500 g frisk pasta
300 g kyllingebryst
600 g cherrytomater
1 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 chili
Timiankviste
3 dl vand
1 mozzarellakugle
Olie
Salt
Peber

Fremgangsmåde

  1. Varm olie op i en sauterpande, og kom finthakket løg og hvidløg op. Lad det svitse i et par minutter.
  2. Kom kyllingebryster på panden, krydr med salt og peber, og steg dem et par minutter på hver side så de får lidt stegeskorpe.
  3. Kom tomater, finthakket chili, timiankviste og vand op i panden, og lad retten simre i 15 minutter.
  4. Tag kyllingebrysterne op fra panden, og lad tomatsaucen koge lidt ind. Riv mozzarellakuglen i stykker, og kom dem i tomatsaucen.
  5. Riv kyllingebrysterne i stykker med en gaffel, og tilsæt dem i tomatsaucen. Skru ned for varmen.
  6. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
  7. Rør nu pastaen sammen med tomatsaucen, og server straks.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *