Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Pasta med tigerrejer og tomatsovs

tigerrejer, pasta med tigerrejer, tigerrejer, pastaret, pasta, tomat, tomatsovs, tomatsauce

Vi kan godt lide få og simple råvarer, og det gør slet ikke noget, hvis de leder tankerne hen på Italien. Derfor er frisk pasta med tigerrejer og tomatsovs en sikker vinder herhjemme. Det er hurtigt, nemt og smager frem for alt himmelsk!

Ingredienser (2-3 personer)
300 g rå tigerrejer
400 g friske tomater (evt. cherrytomater)
2,5 dl madlavningsfløde
4 fed hvidløg
1 frisk chili
1 håndfuld friske basilikumsblade
40 g parmesan
Olie
Salt, peber
250 g frisk pasta

Fremgangsmåde

  1. Start med at pille tigerrejerne. Lad eventuelt halen sidde, da det både giver smag og ser flot ud.
  2. Hak chili og hvidløg. Bland det sammen med tigerrejerne.
  3. Varm lidt olie i en sauterpande. Steg rejerne heri til de har fået farve. Tag herefter rejerne af. Sørg for at der er lidt chili og hvidløg tilbage i panden.
  4. Hak tomaterne groft og hak de friske basilikumsblade. Kom både tomater og basilikum op på pande. Lad det simre i 10 minutter. Tilsæt fløden og revet parmesan. Smag til med salt og peber.
  5. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Kom pasta og tigerrejer op i tomatsovsen. Vend det hele godt sammen.
  6. Servér med friskrevet parmesan.

tigerrejer, pasta med tigerrejer, tigerrejer, pastaret, pasta, tomat, tomatsovs, tomatsauce



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *