Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Nøddebrud

nøddebrud, karamelbrud, nem snack, snack

Sprødt, sødt, salt og rigtig nemme at lave, er nok det, som beskriver disse nøddebrud bedst. De smager himmelsk – hvis man selvfølgelig er til sprød karamel og nødder.

Vores nøddebrud tager kun 15 minutters tid at lave, og du kan komme lige præcis de nødder i, som du bedst kan lide. Vi har her valgt at lave nøddebruddene med mandler, hasselnødder, pistacienødder og cashewnødder. Men andre nødder som valnødder eller paranødder vil bestemt også smage godt.

 

Denne opskrift har endnu ingen anmeldelser.

Nøddebrud

16. januar 2020
: 18
: 5 minutter
: 10 minutter
: 15 minutter

Sprøde, søde og salte nøddebrud - som er rigtig nemme at lave.

Af:

Ingredienser
  • 200 g blandede nødder (vi brugte mandler, hasselnødder, pistacienødder og cashewnødder)
  • 125 g lys sirup
  • 25 g smør
  • 1 tsk flagesalt
Fremgangsmåde
  • Step 1 Varm nødder, sirup og smør på en pande, og lad sirup og smør karamellisere. Det tager 8-10 minutter.
  • Step 2 Bland salten i karamel-nøddemassen.
  • Step 3 Kom karamel-nøddemassen op på en bageplade med bagepapir, og lad det afkøle helt.
  • Step 4 Skær eller bræk til mindre nøddebrud.

Relaterede indlæg

Ovnbagt laks med mandeltopping

Ovnbagt laks med mandeltopping

  Vi kan vist ikke komme udenom, at vi elsker at spise fisk. Især laks. Om det er koldrøget laks, varmrøget laks eller som her ovnbagt laks, så synes vi begge, at det er gudespise. Her har vi lavet en ovnbagt laks med mandeltopping med […]

Julemüsliboller

Julemüsliboller

12. december – og dermed 12. opskrift i vores julekalender. Vi er allerede ved at få nok af alle de søde sager, som december er ensbetydende med. Derfor er disse julemüsliboller perfekte som en afveksling mellem alt konfekten og småkagerne. De er julede med tranebær, […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.