Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Laksesalat med dild

Laksesalat, laks, salat, rejesalat, lakserester

 

Forleden lavede vi en ovnbagt lakseside til aftensmad med nye fynske kartofler og hollandaise til. Det var super lækkert, men vi kunne ikke spise al laksen op. Så derfor besluttede vi os for at lave en lækker laksesalat af resterne – laksen skulle jo nødigt gå til spilde. For at give laksesalaten en lækker smag har vi kommet en masse dild og citronskal i.

Laksesalaten passer perfekt til frokostbordet, men næste gang vi laver brunch, skal den helt sikkert også serveres der.

 

Laksesalat, laks, salat, rejesalat, lakserester

 

 

Ingredienser
150 g ovnbagt eller dampetlaks (kold)
50 g god mayonnaise
100 g creme fraiche
Skal fra 1 citron
1/2 bundt dild
Salt
Peber

Fremgangsmåd

  1. Kom laks op i en skål, og findel den med en gaffel.
  2. Finthak dild, og kom det op til laksen sammen med mayonnaise, creme fraiche og skallen fra en citron. Rør det hele godt sammen.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Laksesalaten kan serveres med det sammen, men smager også rigtig godt, når den har trukket lidt på køl.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *