Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Caprese med asparges

caprese, caprese med asparges, grønne asparges, tomatsalat, salat med asparges

 

Det er endelig begyndt at blive lidt varmere i vejret, og det får os til at længes sommeren endnu mere. Sommer forbinder vi med grønne asparges og friske tomater, og derfor har vi lavet denne caprese med asparges, tomater og frisk mozzarella.

Når kalenderen kun siger april er tomaterne selvfølgelig ikke i sæson, men det kan gå an. Vi glæder os dog helt vildt meget til, at vi kan plukke vores egne tomater i vores eget drivhus, når det bliver lidt lunere i vejret.

 

Ingredienser
250 g grønne asparges
300 g cherrytomater
1 frisk mozzarellakugle
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk olie
1 spsk balsamicoeddike

Fremgangsmåde

  1. Kom vand i en gryde, og varm det op til lige under kogepunktet. Skær den nederste, grove del af aspargeserne. Kom aspargeserne i vandet, og tilbered dem i to minutter. Hæld vandet fra, og køl aspargeserne helt af.
  2. Skær aspargeserne i tynde skiver på den lange led, halver cherrytomaterne, og skær mozzarellaen i tynde skiver.
  3. Anret asparges, tomater og mozzarella på et fad. Pynt med friske basilikumsblade.
  4. Pisk olie og balsamicoeddike godt sammen, som dressingen tykner. Fordel den over salaten.

 

caprese, caprese med asparges, grønne asparges, tomatsalat, salat med asparges



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *