Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Buddha bowl med soyakylling

buddha bowl med soyakylling, buddha bowl, aftensmad, kylling

 

Som vores første opskrift i 2019 får du her vores version af en Buddha bowl. Denne opskrift er blandt andet lavet med soyakylling, bagte søde kartofler og bulgur. Men en Buddha bowl kan varieres i uendeligheder og er en fantastisk mulighed for at få tømt lidt ud af resterne i køleskabet.

 

Ingredienser (2 personer)
300 g kyllingebryst
1 spsk olie
2 spsk soya
3 fed hvidløg
1 tsk honning

2 små søde kartofler
1 spsk olie
Salt

2 dl bulgur
1/2 broccoli
2 forårsløg
1 avocado
1 håndfuld cashewnødder

Fremgangsmøde

  1. Skræl de søde kartofler og skær dem i tern. Vend dem med olie og fordel dem på en bageplade. Krydr med salt. Bag de søde kartofler ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  2. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
  3. Skær kylling i tern, og finthak hvidløg. Varm olien op i en pande og tilsæt kylling, hvidløg, soya og honning. Steg indtil kyllingen er gennemstegt og mør.
  4. Del broccolien i mindre stykker og skær forårsløgene i tynde skiver.
  5. Fjern stenen fra avocadoen og skær den i tynde skiver.
  6. Når de søde kartofler, bulgur og kylling er færdig fordeles alle ingredienser i to skåle og toppes med cashewnødder.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *