Varm chokolade

varm chokolade, hjemmelavet chokolade, varm drik, varm kakao, kakao

I dag er det søndag og herhjemme har vi haft en rigtig hyggedag med brunch, oprydning og rigtig god aftensmad. I takt med at mørket faldt på, begyndte det også at blæse op og regnen tog til. Derfor blev vi enige om, at en kop varm kakao ville være rigtig god at slutte af på. Og heldigvis har vi bestilt rigtig lækker Callebaut chokolade hjem til julens konfekt, så derfor blev den varme kakao til fantastisk varm chokolade.

Ingredienser (2-3 kopper varm chokolade)
6 dl mælk
2 tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
100 g hakket mælkchokolade
90 g hakket mørk chokolade (70%)

Fremgangsmåde

  1. Varm mælk, vaniljesukker og salt op til kogepunktet, og køl det herefter ned til 55 grader (chokoladen vil gryne, hvis mælken er varmere).
  2. Smelt chokoladen i mælken.
  3. Lun evt. kakaoen lidt op igen.
Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *