Tunbøf med mangosalat

Tunbøf med mangosalat lavet af Kunsten At Lave Mad i samarbejde med Skagen Frisk, tunbøf med mangosalatVejret begynder at vise sig fra sin bedre side og grillsæsonen er efterhånden ved at være over os. Derfor kribler det også herhjemme i fingrene for at finde Weber’en frem i enhver given lejlighed. Heldigvis fik vi det skønneste stykke tun fra Skagen Frisk, som straks kom på grillen.

Ingredienser
300 g frisk tun
Salt
Peber

Mangosalat
1 mango
1 avocado
2 forårsløg
100 g cherrytomater
1 lime (saften herfra)
1 chili

Fremgangsmåde

  1. Start med mangosalaten. Skær mango, avocado og cherrytomater i tern, og skær forårsløgene i skiver. Finhak chili, og bland alle ingredienser sammen med saften fra en lime.
  2. Grill tunen i 1 minut på hver side – den skal gerne være helt rød i midten (kan også steges på en pande ved høj varme) og krydr med salt og peber.

Tunbøf med mangosalat lavet af Kunsten At Lave Mad i samarbejde med Skagen Frisk

Dette indlæg er sponsoreret af Skagen frisk. Opskrifter, meninger og billeder er vores egne.

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *