Tortillas med krydret oksekød

I går aftes fik vi tortillas med noget lækkert, krydret oksekød. Mums! Og der var rigeligt, så der er nem mad til i aften.

Ingredienser
500 g hakket oksekød
2 store løg
6-8 fed hvidløg
2 spsk olie
1 chili (vores er ret stærk)
4 bøftomater
1 ds hakkede tomater
70 g tomatpure
Saften fra 1 lime
2 tsk paprika
2 tsk spidskommen
Salt, peber

Tilbehør: tortillawraps, creme fraiche og frisk spinat

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Varm olien i en gryde, og kom løg og hvidløg i. Når løgene er blancheret kommes det hakkede oksekød i. Kødet brunes af.
  3. Bøftomaterne og chilien hakkes fint, og kommes sammen med de hakkede dåsetomater og tomatpuren ned til kødet. Lad det stå og simre lidt.
  4. Saften fra limen, paprika og spidskommen tilsættes kødet.
  5. Kødsovsen smages til med salt og peber.
  6. Lad gerne kødsovsen stå og simre i 2-3 timer, så bliver den rigtig lækker!

Kødsovsen serveres i en tortillawrap sammen med lidt creme fraiche og frisk spinat.

Enjoy!

 

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *