Torskesalat med rejer og asparges

torskesalat, påskefrokost, torsk, fisk, fiskesalat, rejer, rejesalat

Vi kan godt lide, når mad er nemt og simpelt. Og denne torskesalat med rejer, æg og asparges er begge dele. At mad er nemt og simpelt betyder ikke, at det er kedeligt, for retten her er udsøgt og let i smagen. Og fordi den er så let, er den perfekt som forret til en sommeraften eller til bordet ved en påskefrokost.

Ingredienser
400 g kogt kold torsk
200 g rejer
100 g mayonnaise
250 g creme fraiche
1 finthakket rødløg
2 spsk citronsaft
Salt
Peber
Karse
500 g asparges
4 æg

Tilbehør: Flute

Fremgangsmåde

  1. Kog æg smilende (ca. 6 minutter), og lad dem køle af i koldt vand.
  2. Blancher asparges i småkogende vand i 2 minutter, og lad dem køle af.
  3. Bland mayonnaise, creme fraiche, rødløg, citronsaft, salt og peber godt sammen. Findel torsken i dressingen og kom 2/3 dele af rejerne i. Vend det hele sammen.
  4. Anret på asparges i en bunden, torskesalat ovenpå, og pynt af med rejer, karse og halve æg.

torskesalat, påskefrokost, torsk, fisk, fiskesalat, rejer, rejesalat

Dette indlæg er sponsoreret af Skagen frisk. Opskrifter, meninger og billeder er vores egne.

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *