Tomatsuppe

I dag stod menuen på en lækker cremet tomatsuppe, som simpelthen var super nem at lave – og så smagte den fantastisk!

Ingredienser (4 personer)
4 ds hakkede tomater
1 løg
3 gulerødder
4-6 fed hvidløg
1 håndfuld frisk basilikum
1 liter hønsebouillon
2,5 dl madlavningsfløde
Olie
Salt, peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke løg og skære gulerødder i tern.
  2. Varm olie i en gryde og svits løg og gulerødder møre heri.
  3. Hak hvidløg fint og tilsæt i gryden.
  4. Tilsæt herefter de hakkede tomater, hønsebouillon og den friske basilikum, og lad suppen koge i ca. 30 minutter.
  5. Blend suppen til en ensartet masse, og tilsæt fløde.
  6. Til sidst smages der til med salt og peber.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *