Sprøde paprikakartofler

Skal kartoflerne have et ekstra pift er disse paprikakartofler et godt bud. De er bløde inden i og sprøde udenpå, og så smager de bare godt.

Paprikakartofler, sprøde kartoflerIngredienser (4 personer)
1 kg kartofler
2 spsk olivenolie
2 tsk paprika
Salt, peber
Vand

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne, og skær kartofler ud i grove stykker. Kom kartoflerne op i en gryde med koldt vand og lidt salt.
  2. Kog kartoflerne indtil de er møre, og hæld herefter vandet fra.
  3. Mens kartoflerne koger tændes ovnen på 200 grader (varmluft).
  4. Kom olivenolie, paprika, salt og peber op til kartoflerne. Vend det hele godt rundt indtil kartoflerne er en smule ‘grumsede’.
  5. Fordel kartoflerne på en bradepande, og tilbered dem i ovnen i 25-30 minutter indtil kartoflerne er sprøde uden på.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *