Sprøde kyllingelår

sprøde kyllingelår, crispy kylling

Jeg har en stor forkærlig for ting der er sprøde, så disse kyllingelår er ingen undtagelse. Der er super sprøde, og smager i det hele taget bare rigtig godt.

sprøde kyllingelår, crispy kylling

Ingredienser
750 g kyllingelår (ca. 8 stk.)
2 tsk tørret oregano
2 tsk paprika
1 tsk tørret chili
1 tsk peber
2 tsk salt
2 dl rasp
1 æg
1/2 dl mælk

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 200 grader (varmluft).
  2. Bland oregano, paprika, chili, peber, salt og rasp.
  3. Pisk æg og mælk sammen.
  4. Vend først kyllingelårene i æggemassen og derefter i raspblandingen. Gør det eventuelt to gange, så kyllingelårene bliver ekstra sprøde.
  5. Tilbered kyllingelårene i ovnen i ca. 30 minutter.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *