Spinattortillas

spinattortillas, tortillas, hjemmetlavet tortillas

Disse spinattortillas er perfekte med stegte kyllingestrimler eller laks, som her. De kan spises både som aftensmad, men er også supergode at have med i madpakken.

Ingredienser (8 stk.)
80 g frisk spinat
1/2 dl olie
1 1/4 dl vand
150 g speltmel
175 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 tsk groft salt

Fyld
Frisk spinat
Cherrytomater
Forårsløg
Frisk laks, som lynsteges
Avocadocreme

Fremgangsmåde

  1. Skyl den friske spinat grundigt for jord, og dyp den tør. Kom den op i en blender sammen med olie og vand, og blend det hele til en ensartet væske.
  2. Kom spinatvæsken op i en skål sammen med speltmel, hvedemel, bagepulver og salt, og ælt det hele godt sammen.
  3. Del dejen i 8 lige store dele, og form dem til kugler. Lad nu dejen hvile under et viskestykke i 10 minutter.
  4. DSC_0015Rul hver dejkugle papirstyndt ud, og steg dem på en tør, men meget varm pande, indtil de begynder at boble op og får brune pletter.
  5. Opbevar tortillasne under et viskestykke, så de holder sig lune og bløde.
  6. Kom det fyld i du lige har lyst til. Det kan være alt fra oksekød til kylling eller laks.

DSC_0062

spinattortillas, tortillas, hjemmetlavet tortillas

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *