Spidskålssalat med grillet fersken

spidskålssalat, fersken, spidskåll, sommersalat, spidskålssalat med grillet fersken, nem salat, lækker salat, nem mad

Sommer og salat går hånd i hånd. Det er bare meget nemmere at lave en skøn salat om sommeren, når alle ingredienser er friske og smager af meget mere. I denne omgang blev det til denne skønne spidskålssalat med grillet fersken.

Ingredienser
1 lille spidskål
3 gulerødder
1,5 rødløg
4 ferskner
1 citron
2 spsk olivenolie
2 tsk sukker
125 g feta i blok

Fremgangsmåde

  1. Fintsnit spidskål, og skær gulerødder og rødløg i tynde skiver.
  2. Skær fersknerne i både, og grill dem på en grillpande, så de får fine grillstriber (kan undlades).
  3. Lav en dressing af saften fra citronen, olivenolie og sukker, og vend spidskål, gulerødder, rødløg og ferskner sammen med dressingen.
  4. Smuldr fetaen ud over.

Opskriften er lavet i samarbejde med Meny Rønde. Ovenstående opskrift, tekst og billeder tilhører derfor Meny Rønde v/René Sønderby Povlsen og er omfattet af reglerne om ophavsret og må dermed alene anvendes privat og må ikke videreformidles.

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *