Snobrød med ost, hvidløg og basilikum

Dette snobrød er simpelthen så lækkert som tilbehør til en suppe, og så er det super nemt at lave.

snobrød med ost, hvidløg og frisk basilikumIngredienser (ca. 20 stk.)
25 g gær
5 dl lunkent vand
2 tsk groft salt
3 spsk olie
ca. 550 g italiensk hvedemel

100 g revet mozzarella
6 fed hvidløg
1 håndfuld frisk basilikum

Fremgangsmåde

  1. Gær opløses i det lunkne vand. Salt og olie tilsættes.
  2. Hvedemelen æltes i indtil dejen er smidig, og ikke alt for klistret.
  3. Hak hvidløg fint og hak den friske basilikum groft, og bland det med osten.
  4. Del dejen op i to dele, og rul begge tyndt ud, ca. 5 mm.
  5. Kom osteblandingen i midten af den udrullede dej.
  6. Fold den ene side, og kom osteblandingen henover den foldede del.

  7. Fold den sidste side henover.
  8. Skær dejen ud i strimler i en tykkelse af 3 cm. Vrid strimlerne to gange.
  9. Snobrødene stilles til hævning i 30 minutter.
  10. Bages i en forvarmet ovn på 200 grader (varmluft) i ca. 15 minutter eller indtil de er let gyldne.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *