Små syltede peberfrugter med feta

små syltede peberfrugter med feta, syltede peberfrugter, fyldte peberfrugter, fyldte syltede peberfrugter

Disse skønne, små syltede peberfrugter med feta er perfekte på tapasbordet. Herhjemme er vi blevet vilde med tapas, fordi det er super hyggeligt at sidde og spise de små retter sammen. Når man får tapas, bliver det helt naturligt et lidt længerevarende måltid, men det er også bare det, som gør det rigtig hyggeligt. Disse små syltede peberfrugter tager lidt tid at lave, da peberfrugterne skal sylte i minimum 7 dage, men de smager altså super skønt. Og som bonus er de jo en fryd for øjet med de smukke farver.

Ingredienser
400 g små peberfrugter
10 dl vand
3 spsk salt
6 dl eddike
375 g sukker

250 g feta (i blok)
100 g neutral flødeost
1/2 dl madlavningsfløde

Fremgangsmåde

  1. Skær toppen af peberfrugterne, og fjern kernerne. Opløs salt i vandet, og hæld det over peberfrugterne i en skål. Lad det stå og trække i 3 timer på køl. Hæld herefter vandet fra.
  2. Kog eddike og sukker op. Kom peberfrugterne i skoldede sylteglas, og hæld den varme syltelager over. Luk straks for glassene, og stil dem mørkt i minimum 7 dage.
  3. Inden servering piskes feta, flødeost og madlavningsfløde sammen, og fetablandingen kommes i en sprøjtepose.
  4. Syltelagen hældes fra peberfrugterne, og fetablandingen sprøjtes ind i hver peberfrugt.
Print Friendly

Læs også

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *