Salat med bolchebeder

salat med bolchebeder, efterårssalat, salat med rødbeder, salat med bolsjebeder, bolsjebeder, bolchebeder, gule beder

Salat er lækkert – men jeg synes altid at min kæreste og jeg ender med at lave de samme kedelige salater. Forrige weekend var vi til stor fødselsdag, og her fik vi den lækreste salat med bolchebeder. MUMS! Jeg var derfor nødt til at prøve at efterligne den.

Ingredienser
1 pk blandet salat
1-2 bolchebeder (enten gule eller røde)
1 agurk
3 forårsløg
Pinjekerner

Dressing:
1 tsk akaciehonning
2 spsk lys balsamocoeddike (eller æbleeddike)
1,5 spsk rapsolie
Et nip salt
Friskkværnet peber
Lidt citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Skræl bolchebederne, og skær dem i tynde skiver.
  2. Rør dressingen sammen, og kom det over bolchebederne. Lad det gerne trække i minimum 1 time.
  3. Salaten skylles og lægges på et fad.
  4. Agurker og forårsløg snittes fint, og blandes i salaten.
  5. Pinjekernerne ristes på en varm, tør pande til de er gyldne. De drysses over salaten.
  6. Servér nu salaten.
Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *