Rodfrugtsuppe

Det er begyndt at blive køligere udenfor, og det er derfor ved at være tid til nogle lækre supper. Det er nemt, sundt og smager skønt!

I dag står den på en lækker rodfrugtsuppe fyldt med masser af hvidløg og chili.

Ingredienser (4 personer)
1 kg kartofler
4 pastinakker
2-3 gulerødder
6 fed hvidløg
2 chilier
2,5 liter vand
1 terning grøntsagsboullion
Salt, peber
Olie

Tilbehør: 200 g bacon i tern

Fremgangsmåde

  1. Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Svits dem sammen med hvidløg og chili i lidt olie, så grøntsagerne bliver svagt stegt.
  2. Tilsæt vand, boullionterning, salt og peber. Lad suppen koge i ca. 1 time, eller bare til rodfrugterne er bløde.
  3. Blend suppen til den bliver en jævn masse.
  4. Steg bacon sprødt, og drys henover suppen.

I dag havde jeg kun kartofler, pastinakker og gulerødder i køleskabet, så det var det var de rodfrugter jeg brugte, men alt kan bruges. Og suppen smager også rigtig godt, hvis der lige bliver tilsat et par porrer.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *