Rodfrugtsuppe

Det er begyndt at blive køligere udenfor, og det er derfor ved at være tid til nogle lækre supper. Det er nemt, sundt og smager skønt!

I dag står den på en lækker rodfrugtsuppe fyldt med masser af hvidløg og chili.

Ingredienser (4 personer)
1 kg kartofler
4 pastinakker
2-3 gulerødder
6 fed hvidløg
2 chilier
2,5 liter vand
1 terning grøntsagsboullion
Salt, peber
Olie

Tilbehør: 200 g bacon i tern

Fremgangsmåde

  1. Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Svits dem sammen med hvidløg og chili i lidt olie, så grøntsagerne bliver svagt stegt.
  2. Tilsæt vand, boullionterning, salt og peber. Lad suppen koge i ca. 1 time, eller bare til rodfrugterne er bløde.
  3. Blend suppen til den bliver en jævn masse.
  4. Steg bacon sprødt, og drys henover suppen.

I dag havde jeg kun kartofler, pastinakker og gulerødder i køleskabet, så det var det var de rodfrugter jeg brugte, men alt kan bruges. Og suppen smager også rigtig godt, hvis der lige bliver tilsat et par porrer.

Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 2 times, 1 visits today)

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *