Oste- og hvidløgssnegle

Oste- og hvidløgssnegle kan give et lækkert pift til aftensmaden. De passer perfekt til en lækker suppe.

Snegle med ost og hvidløg, ostesnegle, hvidløgssnegle, snegle

Ingredienser

Dej:
25 g gær
5,5 dl lunkent vand
2 tsk sukker
2 tsk salt
3 spsk olie
750 g italiensk hvedemel (tipo 00)

Fyld:
125 g smør
2 spsk tørret oregano
3 fed hvidløg, presset
200 g revet ost

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave dejen: Rør gæren ud i det lunkne vand.
  2. Tilsæt olie, salt og sukker.
  3. Ælt melen i. Dejen skal være en smule klistret.
  4. Stil dejen til hævning et lunt sted i 1 time, eller indtil dejen er vokset til dobbelt størrelse.
  5. Nu til fyldet: Smelt smørret og tilsæt oregano og presset hvidløg. Stil til side.
  6. Rul dejen ud i en rektangel, i en tykkelse af 7-8 mm.
  7. Fordel smørblandingen på dejen.
  8. Drys med 150 g ost.
  9. Rul dejen til en pølse, og skær stykker i en tykkelse af 4-5 cm.
  10. Fordel sneglene i to springforme med en diameter på 24 cm. Der skal være 1 cm luft mellem sneglene.
  11. Springformene med sneglene stilles nu til efterhævning i 1 time, eller indtil sneglene er hævet sammen.
  12. Når sneglene er færdige med at hæve, drysses den resterende ost henover.
  13. Sneglene bages i 20-25 minutter ved 180 grader varmluft.
  14. Serveres gerne lune.

Snegle med ost og hvidløg, ostesnegle, hvidløgssnegle, snegle

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *