Mørbradroulade med spinat og ost

Svinemørbrad er altid godt, men den bliver endnu bedre hvis den bliver piftet op med lidt fyld og bliver rullet som en roulade.

svinemørbrad med fyld, mørbradroulade

Ingredienser
1 svinemørbrad
100 g frossen, hakket spinat (optøet)
75 g revet mozzarella
2-3 fed hvidløg
1 spsk olie
Salt, peber
150 g bacon i skiver

Fremgangsmåde

  1. Rens mørbraden fri for sener.
  2. Skær en dyb flænge i mørbraden, og bank herefter mørbraden flad med en kødhammer.
  3. Vrid vandet ud af spinaten. Pres hvidløg, og bland det sammen med spinat og ost. Tilsæt olie, og krydr med salt og peber.
  4. Smør den flade mørbrad med spinat-/osteblandingen (kun på den ene side).
  5. Rul mørbraden sammen til en roulade.
  6. Pak mørbradrouladen ind i bacon.
  7. Tilbered mørbradrouladen ved 200 grader (varmluft) i 30-40 minutter.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *