Marinerede kyllingespyd

Disse kyllingespyd var et forsøg – som heldigvis endte godt, for kyllingespyddene har en rigtig god smag. Det søde fra honningen i marinaden og det stærke fra chilien spiller rigtig godt sammen. Som tilbehør til kyllingespyddene fik vi hjemmelavet Naan-brød, tzatziki og ovnbagte cherrytomater.

kyllingespyd med marinade af honning og mørk øl

Ingredienser (8 spyd)
1 portion marinade med honning og mørk øl
4 kyllingebryster
8 træspyd

Fremgangsmåde

  1. Lav marinaden efter anvisningen.
  2. Skær kyllingen i tern i størrelsen af 2×2 cm.
  3. Vend kyllingen i marinaden.
  4. Stil kyllingen på køl i mindst én time, men gerne op til 24 timer.
  5. Fordel kyllingeternene på de otte spyd. Gem den resterende marinade.
  6. Steg kyllingespyddene i en 200 grader varm ovn.
  7. Vend kyllingespyddene hvert 7.-8. minut, og pensl med den resterende marinade.

kyllingespyd med marinade

Enjoy!

 

 

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *