Luksus rejemad med dildmayonnaise

luksus rejemad med dildmaoynnaise, luksus rejemad, skagen rejer, rejemad, skagen frisk, fisk, skaldyr

Noget af det bedste vi ved er en lækker rejemad med pil-selv rejer fra Skagen. De smager bare af meget mere end en ‘almindelig’ reje fra køledisken.

Vi modtog en omgang lækre Skagen rejer fra Skagen frisk med posten for et stykke tid siden. Skagen rejerne koges, når kutterne er på vej tilbage til havnen, hvilket er med til at give rejerne en fantastisk smag.

Vi nød Skagen rejerne som en luksus rejemad med en hjemmerørt dildmayonnaise.

Ingredienser
500 g ferske Skagen rejer
1 flute
4 salatblade
1 citron

Dildmayonnaise
2 pasteuriserede æggeblommer
1 dl smagsneutral olie
1 bundt dild
1 tsk hvidvinseddike
Salt
Peber

Fremgangsmåde

  1. Pil de ferske Skagen rejer, skær flute i skiver og citronen i både.
  2. Dildmayonnaise: Blend dilden med olien. Pisk æggeblommerne luftige, og pisk dildolien i lidt ad gangen indtil mayonnaisen har en tyk konsistens. Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
  3. Portionsanret på tallerkener.

Dette indlæg er sponsoreret af Skagen frisk. Opskrifter, meninger og billeder er vores egne.

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *