Kyskager med kakao og hindbær

Kyskager minder mig om min farmor, så derfor synes jeg altid, at det er hyggeligt at lave nogle små kys. I dag stod den på kyskager med henholdsvis kakao og hindbær smag.

Små kyskager med kakao- og hindbærsmag

Ingredienser

Grundopskrift:
3 pasteuristede æggehvider
150 g flormelis
1 tsk vanillesukker
1/2 tsk eddike

Kakao kyskager:
1 x grundopskrift
2 spsk udsødet kakaopulver

Hindbær kyskager:
1 x grundopskrift
1 tsk hindbærekstrakt
1/2 tsk rød frugtfarve

Fremgangsmåde

Grundopskrift:

  1. Pisk æggehviderne luftige.
  2. Tilsæt flormelisen skefuld efter skefuld mens der piskes.
  3. Når massen er så stiv, at der dannes toppe tilsættes eddiken og vanillesukkeret.

Kakao:

  1. Når eddiken og vanillesukker er tilsat røres kakaopulveret i marengsmassen.
  2. Massen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud i små toppe.

Hindbær:

  1. Når eddiken og vanillesukker er tilsat røres hindbærekstrakt og frugtfarve i marengsmassen.
  2. Massen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud i små toppe.

Kyskagerne bages i en almindelig ovn ved 100 grader i ca. 60 minutter. Herefter slukkes ovnen, ovnlågen åbnes lidt, og kyskagerne bliver stående i ovnen indtil ovnen er kold.

Enjoy!

Små kyskager med kakao- og hindbærsmag serveret på to-etagers fad

 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1 times, 1 visits today)

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *