Kyllingefrikadeller med feta og spinat

kylling, mad med kylling, kyllingefrikadeller, kyllingefrikadeller med feta og spinat, kyllingefrikadeller med spinat og feta, frikadeller, anderledes frikadeller

Klassiske frikadeller er altid godt, men nogle gange trænger de altså til lidt fornyelse. Og det er her, at disse lækre kyllingefrikadeller med feta og spinat kommer ind i billedet. De smager forrygende, og så er de rigtig nemme at lave. Servér dem med en skål af din yndlingssalat eller eksempelvis jordbærsalat med avocado og en spandfuld ovnkartofler.

Ingredienser (ca. 20 frikadeller)
400 g hakket kylligekød
1 æg
3 spsk havregryn
125 g frossen helbladet spinat (optøet)
100 g feta (gerne fra blok)
4 fed finthakket hvidløg
Salt
Peber
Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Rør det hakkede kyllingekød med æg og havregryn i en skål.
  2. Vrid vandet ud af spinaten, hak det groft og muldr feta (brug evt. en gaffel).
  3. Kom spinat, feta, hvidløg, salt og peber ned i skålen, og rør det hele godt sammen.
  4. Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg dem på en pande i olie.

Ha’ en god aften!

kylling, mad med kylling, kyllingefrikadeller, kyllingefrikadeller med feta og spinat, kyllingefrikadeller med spinat og feta, frikadeller, anderledes frikadeller

Print Friendly

Læs også

2 kommentarer

  1. Har siddet på terrassen og nydt de lækre frikadeller med spinat og feta men med min egen salat da jordbær sæsonen lider under det våde sommervejr.
    Salaten bestod af romainesalat med advokado og grønne asparges plus feta dertil naturligvis nye danske kartofler – vi nød middagen i fulde drag.

    1. Dejligt at I kunne lide frikadellerne. Og ja, det danske sommervejr er ikke ligefrem noget at råbe hurra for i de her dage, men din salat lyder bestemt også rigtig god! 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *