Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Krægersnaps


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/kunstenatlavemad.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/kunstenatlavemad.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kunstenatlavemad.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/kunstenatlavemad.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kunstenatlavemad.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Rød krægersnaps med frosne kræger

 

Fænomenet pausedrik, der er blevet en imødeset tradition, stammer fra Sofies familie og vi blev introduceret til det ved en julefrokost for mange år siden. Den dag i dag har vi både pausedrik til jule- og påskefrokoster. Pausedrik nydes imellem de forskellige retter, der serveres til højtidsmiddage, hvor man holder en pause, og derfor det sjove navn. Efter flere års erfaringer, vil jeg, Emil, gerne tilføje en lille advarsel: Får man lavet en pausedrik, der smager brandgodt, ligesom denne krægersnaps, skal man huske på, at det snildt kan resultere i hovedpine dagen efter.

Krægerne i opskriften er hjemme fra Sofies forældres have, da vi endnu ikke har fået en stikling fra deres træ – men der er selvfølgelig ryddet en plads i haven, så vi håber snart selv at være selvforsynende med kræger.

Denne opskrift har endnu ingen anmeldelser.

Krægersnaps

2. februar 2020
: 25

Krægersnaps - eller pausedrik, som det hedder i vores familie. En super nem hjemmelavet snaps, der også pynter ganske gevaldigt på diverse frokostborde. Kræger er meget sure, medmindre de har fået frost, og derfor har disse ligget i fryseren, før de blev overhældt med snaps. Krægerne er ikke udstenet, da det tilføjer snapsen en skøn mandel duft og smag.

Af:

Ingredienser
  • 500 g frosne kræger
  • 0,5 l Aalborg basis snaps
Fremgangsmåde
  • Step 1 Frys krægerne i ca. 24 timer
  • Step 2 Hæld de frosne kræger og snaps i et stort lufttæt glas
  • Step 3 Lad snapsen trække i mindst tre måneder, men gerne helt op til et år.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.