Konfektkage

Min kæreste er en chokoladegris, og elsker derfor alt med chokolade – så denne konfektkage med chokolade er ingen undtagelse. For at supplere den kraftige chokoladesmag er det en god idé at supplere med frisk frugt og en vaniljeis.

Konfektkage med chokolade

Ingredienser
250 g mørk chokolade (min. 55%)
6 æg
275 g sukker
275 g smør
90 g mel

Fremgangsmåde

  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad.
  2. Smelt smørret i den smeltede chokolade.
  3. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
  4. Rør chokolademassen sammen med æggemassen.
  5. Vend mel i.
  6. Dejen hældes i en smurt springform (ca. 28 cm i diameter).
  7. Bages ved 150 grader almindelig ovn i ca. 50 minutter, eller indtil kagen ikke er flydende i midten.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *