4. december: Kokostoppe

kokostoppe, makroner, kokosmakroner

Herhjemme er vi ret tossede med kokos i alle afskygninger. Så disse kokostoppe er ingen undtagelse. De er rigtig nemme at lave, og så smager de skønt – især når de stadig er lidt lune.

Hvis du har lyst, så kan du dyppe kokostoppene i smeltet mørk chokolade – det gør dem bestemt ikke dårligere.

Ingredienser
3 æg
300 g sukker
300 g kokosmel
100 g marcipan

evt. smeltet mørk chokolade.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland alle ingredienser godt sammen.
  3. Form små toppe af dejen, og stil dem på en bageplade.
  4. Bag toppene i ca. 7-8 minutter – indtil kokostoppene er gyldne.
  5. Lad kokostoppene køle lidt af – hvis du ønsker at dyppe kokostoppene i chokolade, så skal de køle helt af inden.

kokostoppe, makroner, kokosmakroner

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1 times, 1 visits today)

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *