Klassisk pasta med kødsauce

pasta med kødsauce, spaghetti bolognese, bolognese, kødsauce, kødsovs, nem aftensmad, lækker aftensmad, god mad let at lave, klassisk pasta med kødsauce

En klassisk pasta med kødsauce er aldrig til at gå galt i byen med. I hvert fald ikke herhjemme. Det er super nemt at lave, og så smager det bare skønt. Og hvis man lige har et par timer til, at kødsaucen kan stå og simre i, så bliver får den altså bare en endnu bedre smag. Jeg anbefaler derfor, at en kødsauce som minimum står og simre i 2 timer – og gerne længere, for at den får den bedst mulige smag.

Ingredienser (4 personer)
500 g hakket oksekød
1 løg
2 gulerødder
3 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
3 tsk koncentreret tomatpure
2 spsk hakket, frisk oregano
2 dl vand
2 spsk olivenolie

Tilbehør: fettuccine

Fremgangsmåde

  1. Brun kød af i en gryde i olivenolie.
  2. Finthak løg, hvidløg og gulerødder. Kom dem i gryden, og lad det svitse lidt.
  3. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, oregano og vand. Lad det hele simre i minimum 1-2 timer. Hvis kødsaucen bliver lidt for tør, så tilsæt ekstra vand.
  4. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *