24. december: Kirsebærdrink

Kirsebærdrink, rom, juledrink, drink, drink med kirsebær, juleaften, madblog, drinks

Så nåede vi til vejs ende med vores lille opskriftsjulekalender, og “låge” nr. 24 bliver åbnet. Den 24. december er en dag med rigtig mange forskellige traditioner og derfor har vi lavet en lækker kirsebærdrink, som man kan servere for sine gæster i løbet af dagen eller inden julemiddagen indtages.

Vores kirsebærdrink er inspireret af de ting, som vores køkken som regel ligger inde med juleaften, og derfor har vi brugt kirsebærsauce. Vi håber derfor, at lidt af kirsebærsaucen til risalamanden kan undværes, så denne lækre drink kan serveres.

Vi ønsker jer allesammen en glædelig jul!

Ingredienser (2 drinks)
8 cl lager fra kirsebærsauce
4 cl mørk rom
Saften fra 1 lime eller citron
12 kirsebær fra kirsebærsauce
Knust is
Danskvand
2 stængler rosmarin

Fremgangsmåde

  1. Kom kirsebær og knust is i to glas.
  2. Kom lage fra kirsebærsauce, mørk rom og limesaft i en shaker, og ryst i ingredienserne sammen. Fordel blandingen i de to glas.
  3. Top op med danskvand, og pynt med rosmarin og evt. sugerør.
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 12 times, 1 visits today)

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *