Jordbærkoldskål

jordbær, jordbærkoldskål, koldskål, sommermad, nem mad

Vi elsker jordbær – og min bedre halvdel elsker koldskål, så derfor står den selvfølgelig på jordbærkoldskål i dag. Det er super nemt at lave, og smager som en drøm.

Ingredienser
2 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
5 dl A38
5 dl kærnemælk
300 g friske jordbær

Evt. friske jordbær og kammerjunker som tilbehør.

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker luftigt.
  2. Blend jordbær med kærnemælk og A38.
  3. Bland æggesnapsen sammen med jordbærmassen.
  4. Server straks eller gem den på køl, så den kan stå og trække lidt.

jordbær, jordbærkoldskål, koldskål, sommermad, nem mad

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *