Hvidløgsmayo

Skal du have en god dip, er denne hvidløgsmayo et sikkert valg. Den er perfekt som tilbehør til både kartofler og skaldyr.

Hvidløgsmayo, aioli, mayonnaise

Ingredienser
2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger)
1,5-2 dl smagsneutral olie
1 tsk sennep
1 tsk hvidvinseddike
2-3 fed hvidløg
Salt, peber

Fremgangsmåde

  1. Kom æggeblommer og sennep i en skål, og pisk luftigt.
  2. Tilsæt olie lidt efter lidt under konstant piskning, indtil den ønskede konsistens er opnået.
  3. Tilsæt hvidvinseddike, presset hvidløg og smag til med salt og peber.

Hvidløgsmayoen kan med fordel stå og trække inden servering.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *