Hokkaidosuppe

hokkaido, suppe, græskarsuppe, hokkaidosuppe, vintersuppe, vintermad, efterårsmad

Efteråret er for alvor ved at gøre sit indtog, og derfor er det tid til suppe. Hvad er mere oplagt end en hokkaidosuppe, når kalenderen snart skriver oktober? Suppen er smagfuld, cremet og generelt rigtig lækker.

Ingredienser
1 hokkaidogræskar
1/2 knoldselleri
2-3 løg
3 fed hvidløg
3 gulerødder
250 g cherrytomater
40 g ingefær
1,5 tsk karry
1,5 l grønsagsbouillon
Olie
Salt
Peber

Fremgangsmåde

  1. Skær alle grøntsagerne i tern.
  2. Varm olien op i en suppe gryde, og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt karry. Rør det hele godt rundt.
  3. Tilsæt de øvrige grøntsager, og svits dem hurtigt af.
  4. Tilsæt grøntsagsbouillon, og krydr med lidt salt og peber.
  5. Lad suppen koge i 30 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre.
  6. Lad suppen køle af, og blend den herefter til den har en ensartet konsistens. Varm suppen op inden servering.
Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *