Hindbærsnitter

Disse hindbærsnitter er super nemme at lave, og så smager de hele tiden af én mere.

Hindbærsnitter

Ingredienser (18 stk)
200 g blødt smør
100 g flormelis
300 g hvedemel
2 æggeblommer
1 tsk vanillesukker

200 g hindbærmarmelade

Glasur af 150 g flormelis
Krymmel

Fremgangsmåde

  1. Ælt smør, flormelis, hvedemel, æggeblommer og vanillesukker godt sammen.
  2. Stil dejen i køleskab i 1/2 time.
  3. Tag dejen ud, og rul den ud i en tykkelse af ca. 3 mm.
  4. Udstik cirkler af dejen (ca. 8 cm i diameter) eller skær ud i firkanter.
  5. Bag ved 200 grader (varmluft) indtil kagecirklerne er gylden.
  6. Kom hindbærmarmelade på halvdelen af kagecirklerne, og læg en kagecirkel uden marmelade ovenpå.
  7. Når hindbærsnitterne er afkølet pyntes de med glasur og krymmel.

Enjoy!

 

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *