Hindbærsnitter
Disse hindbærsnitter er super nemme at lave, og så smager de hele tiden af én mere.
Ingredienser (18 stk)
200 g blødt smør
100 g flormelis
300 g hvedemel
2 æggeblommer
1 tsk vanillesukker
200 g hindbærmarmelade
Glasur af 150 g flormelis
Krymmel
Fremgangsmåde
- Ælt smør, flormelis, hvedemel, æggeblommer og vanillesukker godt sammen.
- Stil dejen i køleskab i 1/2 time.
- Tag dejen ud, og rul den ud i en tykkelse af ca. 3 mm.
- Udstik cirkler af dejen (ca. 8 cm i diameter) eller skær ud i firkanter.
- Bag ved 200 grader (varmluft) indtil kagecirklerne er gylden.
- Kom hindbærmarmelade på halvdelen af kagecirklerne, og læg en kagecirkel uden marmelade ovenpå.
- Når hindbærsnitterne er afkølet pyntes de med glasur og krymmel.
Enjoy!