Passion for mad, bagværk og hygge i køkkenet

Grønkålschips

grønkålschips, sprødt grønkål, grønkål

Nu er det snart jul! Og vi glæder os helt vildt – det er nemlig første gang vi skal holde jul sammen, og så ovenikøbet i vores helt eget hus. Vi har derfor en masse, som skal forberedes inden den store dag, og derfor er det rart med en lille nem snack, som disse grønkålschips.

Ingredienser
150 g grønkål
1 spsk olie
Salt

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  2. Skyl grønkålen, og ryst for vand.
  3. Riv grønkålen i mindre stykker, og vend den sammen med olien.
  4. Fordel grønkålen på en bageplade, og drys med salt.
  5. Bag grønkålen i ca. 10 minutter – indtil du har sprøde grønkålschips. Vend eventuelt grønkålen undervejs, så den ikke bliver sort på den ene side.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *