Grillet ørred

Når aftensmaden skal være lækker en sommeraften er disse grillede ørreder et oplagt valg. Især hvis du kan få dem friskfangede. De bør nydes med nye kogte kartofler og en lækker salat til.

grillet ørred, fyldt ørred, ørred

Ingredienser
2 små ørreder
1 citron
1 bundt dild
1 bundt persille
2 fed hvidløg
30 g smør
Salt
Peber

DSC_1156

DSC_1159

Fremgangsmåde

  1. Rens ørrederne, og drys med salt og peber.
  2. Skær citron og hvidløg i skiver.
  3. Fyld ørrederne med citron, hvidløg, dild, persille samt tern af smør.
  4. Kom ørrederne ind i to stykker staniol, og tilbered dem i en 225 grader varm grill (indirekte varme) i ca. 15 minutter. Kig til dem undervejs.
  5. Server med en lækker sommersalat samt nye kartofler.

Enjoy!

 

grillet ørred, fyldt ørred, ørred

grillet ørred, fyldt ørred, ørred

DSC_1185

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *