Fyldte rødspætter

Hvis aftensmaden skal være nem er disse fyldte rødspætter en virkelig lækker løsning.

Rødspætte, fiskefilet, rødspættefilet, fyldt rødspætte, fyldt rødspættefilet, pikantost

Ingredienser (2-3 personer)
300 g rødspættefileter
80 g serranoskinke
75 g pikantost
50 g frossen spinat (optøet)
Salt, peber

Fremgangsmåde

  1. Vrid vandet fra spinaten, og hak den groft.
  2. Bland spinat og pikantost. Krydr med salt og peber.
  3. Kom en spiseske fyld på hver rødspættefilet.
  4. Rul rødspættefileterne sammen, og rul en skive serranoskinke omkring.
  5. Bages i 11-13 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft), eller indtil serranoskinken er sprød og fyldet er varmt.

Opskriften er lavet i samarbejde med OLS vin.

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *