Cremet spaghetti med champignoner og bacon

Super lækker, cremet pastaret med spinat, bacon og champignoner.

DSC_1620

Ingredienser (2-3 personer)
250 g spaghetti
150 g bacon i tern
500 g champignoner
100 g frossen spinat
2,5 dl madlavningsfløde
1,5 dl grønsagsbouillon
25 g revet parmesanost
2-3 fed hvidløg
evt. 1 chili
Salt, peber

DSC_1628

Fremgangsmåde

  1. Steg baconen sprød i en sauterpande. Læg herefter baconen til at dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  2. Rens champignonerne, og skær dem i tykke skiver. Steg dem på sauterpanden i ca. 5 minutter.
  3. Finthak hvidløg og eventuelt en chili. Kom begge dele ned til champignonerne.
  4. Tilsæt spinat, fløde og bouillon. Lad det simre i 5-10 minutter, og tilsæt herefter parmesanost. Krydr med salt og peber.
  5. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, og bland sammen med pastasaucen. Tilsæt bacon inden servering.

Enjoy!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *