Cremet spaghetti med champignoner og bacon

Super lækker, cremet pastaret med spinat, bacon og champignoner.

DSC_1620

Ingredienser (2-3 personer)
250 g spaghetti
150 g bacon i tern
500 g champignoner
100 g frossen spinat
2,5 dl madlavningsfløde
1,5 dl grønsagsbouillon
25 g revet parmesanost
2-3 fed hvidløg
evt. 1 chili
Salt, peber

DSC_1628

Fremgangsmåde

  1. Steg baconen sprød i en sauterpande. Læg herefter baconen til at dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  2. Rens champignonerne, og skær dem i tykke skiver. Steg dem på sauterpanden i ca. 5 minutter.
  3. Finthak hvidløg og eventuelt en chili. Kom begge dele ned til champignonerne.
  4. Tilsæt spinat, fløde og bouillon. Lad det simre i 5-10 minutter, og tilsæt herefter parmesanost. Krydr med salt og peber.
  5. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, og bland sammen med pastasaucen. Tilsæt bacon inden servering.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *