Chokolademousse

Det er fredag, og det skal fejres med en lille dessert. Min kæreste elsker chokolade – og derfor står den på chokolademousse til at hygge med efter aftensmaden, som i dag består af en lækker, cremet tomatsuppe – opskriften på suppen er lige her.

chokolademousse i glas

Ingredienser
4 pasteuriserede æggeblommer
50 g sukker
100 g mørk chokolade (min. 55%)
3 dl piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer og sukker hvidt.
  2. Hak chokolade og smelt den over vandbad.
  3. Når chokoladen er smeltet blandes den med æggeblandingen.
  4. Piskefløden piskes stiv, og vendes i chokolade-/æggeblandingen.
  5. Chokolademoussen kommes i portionsglas eller i en skål, og stilles på køl i minimum én time.
  6. Pynt evt. med friske jordbær eller hakkede pistacienødder.

Enjoy!

chokolademousse

 

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *