Chokoladeispinde

chokoladeis, ispinde, chokolade, is, hjerteis

Kender du ikke det bare at have lyst til is? Men du har ikke lige noget i fryseren. Så er de her chokoladeispinde lavet på græsk yoghurt en nem løsning.

Sidste sommer købte jeg nogle isforme i netto, men har aldrig fået dem brugt – men nu fik jeg endelig chancen. Fordelen ved at lave ispinde istedet for literis er, at de ikke skal fryse i så lang tid før man kan spise dem, og man behøver heller ikke at finde hele ismaskineriet frem fra gemmerne.

Ingredienser (4 stk.)

90 g mørk chokolade
0,75 dl minimælk
1,25 dl græsk yoghurt
2 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Hak chokoladen, og smelt den i en gryde ved lav varme. Når den er smeltet tilsættes mælken, og det blandes godt sammen. Lad chokoladen afkøle i 5 minuter.
  2. Bland græsk yoghurt, vaniljen og chokoladen.
  3. Fordel ismassen i fire forme, og stil på køl i minimum tre timer – og så kan de spises.

chokoladeis, ispinde, chokolade, is, hjerteis

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *