Chokoladefirkanter med marcipan

Disse chokoladefirkanter med marcipan er super nemme at lave – det kræver dog lidt tålmodighed at lade chokoladen størkne.

Chokoladefirkanter med marcipan

Ingredienser
125 g marcipan
80 g mørk chokolade (gerne 70%)
40 g nougat
2 spsk piskefløde
50 g smør

Fremgangsmåde

  1. Den mørke chokolade og nougaten hakkes, og smeltes over vandbad sammen med piskefløde og smør.
  2. Halvdelen af marcipanen rives i, og vendes herefter i massen.
  3. Chokolademassen hældes i en form på ca. 12×12 cm, og den resterende del af marcipanen rives henover.
  4. Bank formen et par gange i bordet, så chokoladen fordeler sig lidt bedre.
  5. Chokolademassen stilles på køl i minimum 12 timer inden den skæres i små firkanter.

Enjoy!

Jeg har fået inspiration fra Odense marcipan.

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *