Butterdejspakker med spinat og skinke

butterdejspakker med spinat og skinke, butterdej og bacon, brunch, hurtig frokost, nem aftensmad, snaskemad,

Nogle gange er det helt okay, at maden er lidt usund, lidt snasket. Og det er uanset om det er til en brunch, frokost eller en nem aftensmad. Disse butterdejspakker med spinat og skinke bliver dejlig sprøde udenpå og bløde og lækre indeni.

Ingredienser
1 rulle butterdej
150 gram skinke
100 gram bacon i tern
250 gram friske spinatblade
100 gram revet mozzarella
1 æg

Bechamelsauce
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
2,5 dl mælk
Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Brun bacon af på en pande og behold fedtet på.
  3. Skyl spinaten og kom det på panden indtil det er skrumpet ind. Sigt væden fra.
  4. Lav nu bechamelsaucen. Start med at smelte smøret i en gryde.
  5. Tilføj mel og lidt salt under konstant omrøring.
  6. Tilsæt mælk lidt ad gangen imens saucen konstant piskes. Fortsæt indtil saucen næsten koger og skru derefter ned og pisk indtil saucen er blevet jævn og glat.
  7. Tilføj bacon, spinat, skinke og ost til saucen og vend rundt i ca. 1 minut og tag den fra varmen.
  8. Skær butterdejen ud i 6 stykker og placer på et stykke bagepapir.
  9. Kom ca. 1-2 spsk fyld midt på butterdejsstykkerne og fold kanterne ind på midten og klem dem let sammen.
  10. Pensl butterdejspakkerne med æg og bag i ovnen i ca. 5 minutter til de har åbnet sig og er blevet gyldne.

butterdejspakker med spinat og skinke, butterdej og bacon, brunch, hurtig frokost, nem aftensmad, snaskemad,

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *