Brunchpandekager

brunchpandekager, tykke pandekager, pandekager, amerikanske pandekager, jordbær, pandekager og jordbær, brunch, morgenmad, amerikansk brunch, klassisk brunch

Start weekenden med lidt ekstra hygge og lav disse skønne, små, tykke pandekager. De passer perfekt til en god brunch!

Ingredienser (16 stk.)
300 g hvedemel
50 g margarine
2 æg
5 dl kærnemælk
2 spsk sukker
1/2 tsk groft salt
2 tsk bagepulver
3 tsk vaniljesukker

Margarine til stegning

Tilbehør: Ahornsirup og frisk frugt

Fremgangsmåde

  1. Smelt 50 g margarine på den pande, hvor du vil stege pandekagerne. Lad margarinen køle lidt.
  2. Bland de tørre ingredienser sammen. Bland sammen med æg, kærnemælk og margarine. Sørg for at der ikke er nogle klumper i dejen.
  3. Kom en anelse margarine op på en varm pande.
  4. Læg tre “klatter” dej svarende til 1/2-3/4 dl på panden ad gangen. Vend dem undervejs.
  5. Server straks, eller lun dem lidt i ovnen inden servering.

Ha’ en god dag!

brunchpandekager, tykke pandekager, pandekager, amerikanske pandekager, jordbær, pandekager og jordbær, brunch, morgenmad, amerikansk brunch, klassisk brunch

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *