Brownie

Kombinationen af mørk chokolade og karamel er bare virkelig lækker – det synes jeg i hvert fald. Denne brownie med dolce de leche er ingen undtagelse, og smager rigtig godt sammen med lidt vanilleis.

Brownie med dulce de leche, dulce de leche, brownie

Ingredienser

100 g smør
100 g mørk chokolade
2 æg
275 g sukker
115 g hvedemel
45 g usødet kakao
2 tsk vanillesukker
1/2 tsk salt
1/2 dåse dulce de leche (kondenseret mælk kogt til karamel)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 180 grader (varmluft).
  2. Smelt smør i en gryde.
  3. Hak den mørke chokolade, og smelt den i det smeltede smør. Stil blandingen lidt til side.
  4. Pisk æg og sukker luftigt.
  5. Tilsæt de øvrige tørre ingredienser og chokoladeblandingen. Pisk det godt sammen.
  6. Smør en bageform på ca. 20×25 cm med smør, drys lidt mel i.
  7. Kom halvdelen af dejen i formen. Dejen er tyk, og kan derfor godt være lidt svær at smøre ud.
  8. Kom klatter af dulce de leche ud over dejen.
  9. Fordel den resterende dej udover.
  10. Bag i ca. 30 minutter, eller indtil der ikke hænger mere dej fast, når du stikker en kødnål i.
  11. Servér enten lun eller kold til lidt is og frisk frugt.

Enjoy!

Brownie med dolce de leche, dolce de leche, brownie

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *