Boller med gulerod og squash

Disse boller med gulerødder og squash er rigtig gode som madpakkeboller. Gulerødderne og squashen er med til at give bollerne noget fylde, hvilket er rigtig lækkert.

Ingredienser (24 stk.)
50 g gær
5 dl lunkent vand
4 spsk olie
1 tsk salt
2 store gulerødder
1 squash
1,5 dl solsikkekerner
ca. 1000 g mel

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vandet i en stor skål.
  2. Tilsæt olie og salt.
  3. Skræl gulerødderne, og riv dem sammen med squashen. Pres noget af vandet ud af squashen, da dejen ellers bliver meget fugtig.
  4. Kom de revne grøntsager sammen med solsikkekernerne op i skålen.
  5. Melet tilsættes indtil dejen kun er en anelse klistret.
  6. Dejen stilles til hævning i 1 time, eller indtil den har dobbelt størrelse.
  7. Dejen formes til boller på en størrelse af ca. 85 g.
  8. Bollerne stilles til efterhævning i 30 minutter.
  9. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *