Bagte rødbeder

Her i efteråret er det bare med at nyde alle de lækre rodfrugter, som man kan få. Derfor lavede jeg nogle bagte rødbeder med lidt valnødder og persille her den anden dag. Og hvis jeg selv skal sige det, så blev de ret gode.

Bagte rødbeder med persille og valnødder

Rødbederne blev serveret med nogle lækre ovnstegte “kyllingeroulader”.

Ingredienser (2-3 personer)
500 g rødbeder
2 spsk olie
1 spsk akaciehonning
2 tsk groft kryddersalt

20 g valnødder
2 spsk hakket, frisk persille
1 tsk akaciehonning

Fremgangsmåde

  1. Vask jord af rødbederne, og skræl dem.
  2. Skær rødbederne ud i stave og lig dem i et ildfast fad eller i en bradepande.
  3. Hæld olie og 1 spsk akaciehonning ud over rødbederne. Drys herefter med salt, og bland det hele sammen.
  4. Rødbederne bages i en forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter ved 200 grader. Rør rundt i rødbederne et par gange mens de er i ovnen.
  5. Hak valnødder og persille, og vend det rundt med 1 tsk akaciehonning. Tip: tilsæt evt. lidt citronsaft for at tilføre retten lidt syre.
  6. Når rødbederne er bagt færdig drysses de med valnøddeblandingen.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *