Asiatisk kylling med ris

Asiatisk kylling, ris, kylling og ris, broccoli, kylling, snasket kylling

I dag har vi været i gang med at klargøre vores gårdhave til sommeren. Derfor skulle aftensmaden kunne passe sig selv lidt og her er denne asiatisk inspireret kyllingeret helt fantastisk!

Kyllingen skal stå og simre i noget tid, så den får både saft og kraft samt smager rigtig lækkert.

Ingredienser
400 g kyllingebryst
3 spsk sød chilisauce
1/2 dl soya
3/4 dl ketchup
3/4 dl brun farin
2 spsk hoysinsauce
1 spsk jordnøddeolie (en smagsneutral olie kan også bruges)
2 spsk risvinseddike
3 fed finthakket hvidløg
1 finthakket løg
1 spsk finthakket ingefær

Tilbehør:
Ris
Lynstegt broccoli med hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrysterne i stor tern, og kom dem ned i en gryde.
  2. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål, og hæld dem ud over kyllingen.
  3. Lad kyllingen simre i 1-1,5 time, indtil kyllingen kan trækkes i tråde.
  4. Kog ris efter anvisningen på posen.
  5. Lynsteg broccoli i lidt olie sammen med hvidløg.

Ha’ en god aften!

Asiatisk kylling, ris, kylling og ris, broccoli, kylling, snasket kylling

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *