Aioli

Denne aioli er simpelthen så lækker. Den kan bruges som dip til kartofler eller som dressing i en hjemmelavet burger.

aioli, hvidløg

 

Ingredienser (3-4 personer)
4 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk sennep
1 tsk hvidvinseddike
2 dl neutral olie
1-2 fed hvidløg

evt. 1/2 dl creme fraiche (18%)

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer luftigt med sennep, eddike, salt og peber.
  2. Tilsæt olie lidt ad gangen. Pisk indtil mayonnaisen er cremet.
  3. Tilsæt creme fraiche, hvis du ønsker en mindre fed aioli.
  4. Pres hvidløg, og tilsæt det til mayonnaisen.
  5. Smag til med salt og peber.

Enjoy!

Print Friendly

Læs også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *